ANTWERP KEBAB

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 90 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Antwerp Kebab. Meer weten? Ontdek meer

17 jan 2024 om 20:27 Nice
29 okt 2023 om 22:14 Helaas was de kapsalon de helft van andere afhaalplekken en te weinig frieten met veel vlees dus echt uit verhouding ... Ik bestelde om 15.45 en eerst volgende tijdstip was 17.45.en dan nog kwamen ze te laat...
3 okt 2023 om 22:15 Goeie
17 aug 2023 om 23:34 SLECHT nooit meer van deze zaak!!!
14 aug 2023 om 22:21 De bestelling is nooit aangekomen. Ik heb lang gewacht bij het leveringspunt zoals aangegeven in het stadspark, maar ik heb nooit iemand gezien.
25 jun 2023 om 19:49 Bezorger was gewoon op tijd, maar het eten was gewoon walgelijk. Het eten was koud het proefde naar bedorven voedsel, saus was niet eens genoeg. Gewoon een nee!
14 jun 2023 om 8:55 Geen saus...
7 jun 2023 om 22:37 Was geene vette.
11 apr 2023 om 12:23 2 keer betaald voor kaas/feta Op beide niet te bespeuren. Potje saus ook niet erbij gekregen
2 nov 2022 om 21:02 Ik heb niets gekregen mijn bestelling ik wacht nog
19 okt 2022 om 23:18 Very delicious food !
27 mrt 2022 om 22:04 Bestelling was er zeer snel. Twee kapsalons besteld waarvan 1 mix maar zat geen kip bij. Proefde amper saus, bijna geen kaas, frieten waren heel hard en veel te zout… Bakje voelde koud aan. Geen aanrader, nooit meer.